To Nissan Ariya


Το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό crossover χάρη στην εντυπωσιακή σχεδίαση και την προηγμένη τεχνολογία πρόσθεσε ένα ακόμη βραβείο , ανακηρύχτηκε «Ηλεκτρικό Όχημα του Τέξας» στον θεσμό Auto Roundup του Texas Auto Writers Association (TAWA) 2023.
Δημοσιογράφοι αυτοκινήτων και content creators αξιολόγησαν νέα οχήματα και ψήφισαν με βάση το εσωτερικό, το εξωτερικό, την αξία, τις επιδόσεις και τη συνολική απήχησή τους. Η κριτική επιτροπή αξιολόγησε οχήματα εντός της κατηγορίας κάθε μοντέλου, αλλά και στο πλαίσιο ολόκληρου του διαθέσιμου στόλου οχημάτων που συμμετείχαν στο Auto Roundup.


To Ariya ξεχώρισε από τον ανταγωνισμό και εντυπωσίασε τους κριτές με έναν συνδυασμό όμορφου σχεδιασμού δυνατοτήτων, τιμών και γενναιόδωρου χώρου.”
Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη χρονιά για το βραβείο, το οποίο είναι ένα από τα τέσσερα βραβεία τίτλου στο TAWA Auto Roundup.
Το Nissan Ariya είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό crossover της Nissan και προσφέρει κορυφαία, απρόσκοπτη τεχνολογία, που ενσωματώνει και αναβαθμίζει τις οδηγικές δυνατότητές του μοντέλου, με χαρακτηριστικά όπως η προηγμένη τεχνολογία υποβοήθησης οδηγού ProPILOT Assist 2.0 (διαθέσιμη σε συγκεκριμένες αγορές και εκδόσεις), καθώς και η τυπική ασύρματη ενσωμάτωση Apple CarPlay® και Alexa. Με εμβέλεια οδήγησης που φτάνει τα 533 χιλιόμετρα.

Latest Posts