Ο πρωταθλητής της F1 Max Verstappen στον πάγο.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της F1 Max Verstappen παίρνει το μονοθέσιο της F1 για ένα γύρο σε πίστα κατασκευασμένη από πάγο

Ο Max Verstappen, απόλαυσε την πρώτη του δράση στίβου για το 2022 σε μια αλπική μέρα με τον Αυστριακό σταρ της χιονοπίστας ταχύτητας στον πάγο, Franky Zorn.

Σε ένα θεαματικό πρελούδιο της σεζόν του Verstappen το 2022, πήγε στην πίστα με τον πρώην πρωταθλητή Ευρώπης στον πάγο Racing Zorn, 51 ετών, στην έκθεση οδήγησης που φιλοξενήθηκε από την πίστα GP Ice Race στο αεροδρόμιο Zell am See.

Κάτω από τον χειμωνιάτικο ήλιο της Αυστρίας, ο Ολλανδός απολάμβανε να είναι πίσω σε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο για τους πρώτους του γύρους από τότε που κέρδισε το Πρωτάθλημα Οδηγών F1 στο Άμπου Ντάμπι τον Δεκέμβριο, ενώ ο Zorn οδήγησε τη μοτοσικλέτα του σε ακραίες γωνίες στις στροφές.

Παρόλο που δεν είχε οδηγήσει ποτέ αυτοκίνητο F1 στον πάγο, ο οδηγός της Red Bull Racing πέρασε με ταχύτητα μέσα από μια πίστα κατασκευασμένη από πάγο σε ειδικά σχεδιασμένα ελαστικά Pirelli, με το κράνος και το αγωνιστικό του αυτοκίνητο να φέρουν τον αριθμό «1» για πρώτη φορά.

Συνέχισε λέγοντας: «Ήταν η πρώτη μου φορά στον πάγο με ένα μονοθέσιο της Formula 1 και το ανυπομονούσα πολύ.

Ήταν πολύ ενδιαφέρον και είναι αρκετά ολισθηρό, οπότε πρέπει να είστε προσεκτικοί. Όλα είναι πολύ κρύα, συμπεριλαμβανομένων των φρένων, και τα αγωνιστικά αυτοκίνητα προφανώς δεν είναι σχεδιασμένα να οδηγούνται στον πάγο, κάτι που το κάνει ακόμα πιο δύσκολο, αλλά ήταν πολύ διασκεδαστικό.»

Latest Posts