Το νεο KIA SPORTAGE σε plugin hybrid

Τα υπερσύγχρονα υβριδικά συστήματα μετάδοσης ενισχύουν περαιτέρω τις δυνατότητες του νέου Sportage, συμβάλλοντας στη σημαντική μείωση των εκπομπών ρύπων και την οικονομία καυσίμου. Ένα εξελιγμένο plug-in υβριδικό μοντέλο (PHEV) αντιπροσωπεύει μια ακόμα πρωτιά για το Ευρωπαϊκό Sportage, εξασφαλίζοντας αποκλειστικά ηλεκτρική οδήγηση χωρίς εκπομπές ρύπων η οποία μπορεί να καλύψει τις περισσότερες καθημερινές μετακινήσεις, από και προς την εργασία ή για ψώνια. Οι σύγχρονοι κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου είναι διαθέσιμοι σε διάφορες εκδόσεις απόδοσης που καλύπτουν όλο το εύρος της ευρωπαϊκής αγοράς.

Η Kia Europe αποκάλυψε την αποκλειστική για την Ευρώπη έκδοση του Sportage, η οποία έχει σχεδιαστεί και εξελιχθεί με ιδιαίτερη προσοχή προκειμένου να δημιουργήσει νέα σημεία για την κατηγορία των SUV στην Ευρώπη. Συνδυάζει έναν κομψό αλλά μυώδη και μοντέρνο εξωτερικό σχεδιασμό με ένα κορυφαίο εσωτερικό υψηλής ποιότητας με ενσωματωμένη καμπύλη οθόνη που φιλοξενεί τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία συνδεσιμότητας.

Το Ευρωπαϊκό Sportage ενισχύει την ισχυρή παρουσία του στο δρόμο και με το πίσω μέρος του, με μια δυναμική σχεδίαση τύπου fastback που καταλήγει στα πίσω φώτα τα οποία έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να δίνουν την εντύπωση ότι  ενσωματώνονται στο αμάξωμα με εξαιρετική ακρίβεια. Τα λεπτά πίσω φώτα, τύπου «ξυραφιού» συνδέονται με μια λεπτή οριζόντια ρίγα τονίζοντας έτσι το πλάτος του νέου Sportage.

Ανάλογα με το επίπεδο εξοπλισμού και την έκδοση το νέο Sportage διαθέτει ζάντες 17, 18 ή 19 ιντσών, με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε έξι διαφορετικά σχέδια και χρώματα.

Το εσωτερικό του νέου Sportage συνδυάζει τον τολμηρό χαρακτήρα, τις εξελιγμένες δυνατότητες δημιουργώντας έναν υπερσύγχρονο χώρο προσανατολισμένο στον οδηγό. Η καμπίνα έχει σχεδιαστεί προσεκτικά προκειμένου να συνδυάζει τεχνολογία με πολυτελή χαρακτηριστικά, υλικά ποιότητας και μοντέρνο στυλ.

Στο επίκεντρο του σύγχρονου εσωτερικού του νέου Sportage βρίσκεται μια όμορφη καμπύλη οθόνη με δυνατότητες αφής και σπορ αεραγωγοί με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα σχεδίαση. Επιπρόσθετα η καμπύλη οθόνη εξασφαλίζει στο ταμπλό εντυπωσιακό πλάτος και βάθος.

Η υψηλής τεχνολογίας οθόνη αφής των 12,3 ιντσών και τα προηγμένα, πλήρως ενσωματωμένα στοιχεία ελέγχου αποτελούν το κέντρο της διασύνδεσης οδηγού και επιβατών, της λειτουργικότητας και των αναγκών χρήσης. Και τα δύο συστήματα έχουν δημιουργηθεί για να είναι εύχρηστα, διαισθητικά και απαλά στην αφή. Ο πίνακας οργάνων με διαγώνιο 12,3 ιντσών είναι εξοπλισμένος με οθόνη υγρών κρυστάλλων τελευταίας γενιάς για γραφικά  ευκρίνειας. Με μια τόσο προηγμένη και ασφαλή συνδεσιμότητα υψηλής τεχνολογίας, το νέο Sportage επωφελείται με αναβαθμίσεις λογισμικού και χαρτών. 

Latest Posts