Ο Verstappen λανσάρει το νέο του μονοθέσιο F1.

Το RB18 που αποκάλυψε η Oracle Red Bull Racing είναι το αυτοκίνητο με το οποίο θα αγωνιστούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 για το 2022, σε μια διαδικτυακή μετάδοση στους ακολούθους της ομάδας.
Ο Christian Horner, ο Max Verstappen και ο Sergio Pérez ένωσαν τις δυνάμεις τους με την ομάδα μηχανικών Oracle Red Bull Racing για να αποκαλύψουν το αυτοκίνητο στον κόσμο σε μια νέα εμπειρία μέσω διαδικτύου προς τους θαυμαστές της πρωταθλήτριας ομάδας.

Φιλοξενήθηκε από την Τεχνολογική Πανεπιστημιούπολη στο Μίλτον Κέινς στην Αγγλία και μεταδόθηκε από στους χιλιάδες θαυμαστές. Αυτό το λανσάρισμα ήταν πλήρες και πολυ κατατοπιστικό.Ο Max Verstappen αποκάλυψε: «Αισθάνομαι φορτισμένος και έτοιμος να οδηγήσω ξανά, νιώθω καλά και είναι σημαντικό να προετοιμάζεσαι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σωματικά, ειδικά όταν τα πράγματα αλλάζουν με την αλλαγή των κανονισμών.

Όσον αφορά το μονοθέσιο, δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε, οπότε είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω πώς συμπεριφέρεται το αυτοκίνητο στην πίστα για πρώτη φορά. Η μεγαλύτερη προσαρμογή αυτή τη σεζόν θα είναι οι νέοι κανονισμοί, θα χρειαστούμε λίγο χρόνο για να συνηθίσουμε το αυτοκίνητο, δεν είναι σαν να πηδάτε μέσα και είναι μια αναβάθμιση από πέρυσι.

Τα υπόλοιπα είναι αρκετά ξεκάθαρα, δεν νιώθω καμία επιπλέον πίεση αυτή τη σεζόν, απλά θα κάνω αυτό που κάνω συνέχεια γιατί δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να είμαι διαφορετικός. Δεν βλέπω την ώρα που θα βγω στη γραμμή εκκίνησης με το RB18.”

Latest Posts