Skoda Cabrio RS2000

Οι σχεδιαστές των αυτοκινήτων έχουν μεγάλα κέφια όταν αποφασίζουν να δημιουργήσουν ένα πρωτότυπο όχημα. Τρανταχτό παράδειγμα μία πρωτότυπη έκδοση της Skoda Fabia RS που παρουσιάστηκε στα πλαίσια της έκθεσης GTi στο Reifnitz της Αυστρίας.

Το μοντέλο βασίζεται στην αγωνιστική Fabia Super 2000, πρωταθλήτρια στο Intercontinental Rally Challenge (IRC), και διαθέτει πολλά στοιχεία από αυτή. Όπως οι εξωτερικοί καθρέπτες, οι τεράστιες ζάντες που φιλοξενούνται στα φουσκωμένα φτερά, οι διαφορετικοί προφυλακτήρες, το χαμηλωμένο αμάξωμα, το καπό με τις εξαγωγές αέρα, και το μαύρο γκρίλ στον εμπρός προφυλακτήρα.

Φυσικά πρόκειται για ένα concept που δεν θα δούμε άμεσα στην παραγωγή, όμως η Fabia RS 2000, είναι σύμφωνα με τους υπεύθυνους της εταιρείας, η πιο άγρια Fabia που έχουμε δει. Η κλίση του παρμπρίζ έχει μεταβληθεί ελαφρώς, ενώ παρατηρώντας κανείς το προφίλ του αυτοκινήτου θα δει ότι τα πλαϊνά κρύσταλλα μειώνονται όσο πηγαίνουμε προς τα πίσω, πράγμα που ενισχύει τον roadster χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Latest Posts