Home ΧΡΗΣΤΙΚΑ ΑΓΩΝΕΣ WRC: Nίκη της Hyundai.

WRC: Nίκη της Hyundai.

2021 FIA World Rally Championship Round 11, Rally de España 14-17 October 2021 Dani Sordo, Candido Carrera, Hyundai i20 Coupe WRC Photographer: Dufour Fabien Worldwide copyright: Hyundai Motorsport GmbH

Η Hyundai Motorsport στο Rally de España που κατέγραψε εντυπωσιακή νίκη και με συνολικό αποτέλεσμα 1-3 και κατέκτησε την τρίτη της νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι FIA 2021 (WRC) με ένα εξαιρετικό διπλό βάθρο στο Rally de España.

Οι Thierry Neuville και Martijn Wydaeghe κατέκτησαν τη νίκη με διαφορά 24,1 δευτερολέπτων και απόλαυσαν τη δεύτερη νίκη τους στη σεζόν.

Παράλληλα οι Dani Sordo και Cándido Carrera κατέκτησαν την τρίτη θέση – το πρώτο τους βάθρο ως πλήρωμα και το δεύτερο του Sordo στη χρονιά.Η Hyundai Motorsport κέρδισε 14 ειδικές διαδρομές από τις συνολικά 17 του αγώνα, εκ των οποίων δέκα νίκες ήταν του Neuville και τέσσερεις του Sordo που βρέθηκε σε εξαιρετική φόρμα.

Ο 12ος και τελευταίος γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι FIA 2021 (WRC) θα πραγματοποιηθεί στο Rally Monza από 19-21 Νοεμβρίου όπου θα κριθεί και ο τίτλος των κατασκευαστών.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here