Το ΝΕΟ AUDI Q5

Το νέο Q5 συνδυάζει ακόμα πιο σπορ χαρακτήρα, με όλα τα πλεονεκτήματα ενός σύγχρονου SUV. Ο ανανεωμένος εξωτερικός σχεδιασμός δίνει έμφαση στην ταυτότητα “Q” ενώ στην κορυφή της γκάμας των κινητήριων συστημάτων βρίσκεται ένα ιδιαίτερα ισχυρό και αποδοτικό υβριδικό σύνολο με πετρελαιοκινητήρα.

Παράλληλα, το μοντέλο διαθέτει μια ευρεία γκάμα συστημάτων ψυχαγωγίας και ενημέρωσης ενώ είναι πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης οδηγού. Τέλος, ξεχωρίζει καθώς διαθέτει οπίσθιο φωτισμό με ψηφιακή τεχνολογία OLED.

Η ισχυρή, σπορ ταυτότητα Q χαρακτηρίζει το εξωτερικό του Audi Q5, δίνοντας οπτική έμφαση στην ισχύ,και τη στιβαρότητα. Οι σχεδιαστές της Audi τόνισαν περαιτέρω  αυτόν τον χαρακτήρα με μια σειρά από ξεχωριστές λεπτομέρειες. Επεμβάσεις στο οκταγωνικό Single frame, τους πλαϊνούς αεραγωγούς, νέα υπογραφή στα φώτα ημέρας, στο επάνω τμήμα των προβολέων LED.

Ανάλαφρη εμφάνιση στο πλάι, με μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, νέο συνδετικό στοιχείο μεταξύ των φωτιστικών σωμάτων πίσω και νέος διαχύτης με οριζόντιο σπόιλερ. Το νέο Q5 διατίθεται σε τρεις σχεδιαστικές εκδόσεις (εκτός της βασικής υπάρχουν επίσης η advanced και η ακόμα πιο σπορ, Sline). Δύο από τα δώδεκα διαθέσιμα χρώματα βαφής είναι νέα – district green και ultrablue.

Latest Posts