Το φιλανθρωπικό γεγονός Life Ball στη Βιέννη

Και φέτος το ΜΙΝΙ δίνει το παρών μαζί με το θρυλικό πλέον Life Ball στη Βιέννη. Το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό γεγονός στην Ευρώπη πραγματοποιήθηκε στις 19 Μαΐου και, όπως πάντα, πλαισίωσε τη μουσική παράδοση της Βιέννης με λάμψη και γοητεία σε μία σημαντική διεθνή πλατφόρμα που έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα για τη μάχη κατά του HIV και του AIDS.

Το MINI υποστηρίζει το Life Ball στη Βιέννη για 12η φορά. Τα έσοδα μέχρι τις 27.04.2012 από τα μοναδικά μοντέλα Life Ball MINI ξεπέρασαν το μισό εκατομμύριο ευρώ.  Το μότο του φετινού Life Ball – “Fight the Flames of Ignorance” (‘Καταπολεμήστε τις Φλόγες της Άγνοιας) – σε συνδυασμό με το θέμα της ‘φωτιάς’ υπόσχεται θεαματικές και εντυπωσιακές εμφανίσεις και παραστάσεις, καθώς κλιμακώνεται ο τετραετής κύκλος των στοιχείων της φύσης που ξεκίνησε το 2008.

20 χρόνια Life Ball 

12 μοναδικά μοντέλα Life Ball MINI στην υποστήριξη του φιλανθρωπικού σκοπού.Από το 2001 που λανσαρίστηκε στην αγορά, το MINI είναι εταίρος του Life Ball. Όλο αυτό το διάστημα, 11 μοναδικά αυτοκίνητα έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για την εκδήλωση από διεθνούς φήμης προσωπικότητες. Για την 20ή επέτειο του Life Ball, το MINI συνεχίζει την παράδοση με τη χορηγία ενός αυτοκινήτου που υπογράφει διάσημος δημιουργός. Όπως πάντα, τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν σε projects κατά των HIV & AIDS.

Η δημοπρασία των μοναδικών μοντέλων ΜΙΝΙ τα τελευταία 12 χρόνια έχει αποφέρει έσοδα άνω των 500.000 ευρώ για το φιλανθρωπικό σκοπό. Τα προηγούμενα χρόνια, τα μοντέλα Life Ball MINI δημιούργησαν παγκοσμίως επιτυχημένοι σχεδιαστές μόδας, όπως η Donatella Versace και η Angela Missoni και ηχηρά ονόματα από το χώρο της μόδας όπως Mario Testino, The Blonds για την Katy Perry.

Φέτος, στην ομάδα δημιουργών των Life Ball MINI προστέθηκε η Franca Sozzani, εκδότρια της Ιταλικής VOGUE και Πρέσβειρα Καλής Θέλησης των Ηνωμένων Εθνών για το Fashion 4 Development. Ξεχωριστή νότα στο φετινό Life Ball έδωσε η επίδειξη μόδας με οικοδεσπότη το ΜΙΝΙ και διοργανώτρια την Ιταλική Vogue. Δημιουργίες πρώην σχεδιαστών του Life Ball εκτέθηκαν στο πλαίσιο της 20ής επετείου.

Η Ιστορία του Life Ball MINI.

2012 – MINI με δημιουργό τη Franca Sozzani.MINI Roadster από τη Franca Sozzani2011- MINI σχεδιασμένο από τους DSQUARED².MINI Hatch από τους Dean & Dan Caten2010 – MINI σχεδιασμένο από τους Diane von Furstenberg, Kenneth Cole και Francisco Costa von Calvin Klein Collection.MINI Hatch από τη Diane von FurstenbergMINI Cabrio από τον Kenneth ColeMINI Countryman από τον Francisco Costa της Calvin Klein Collection2009 – MINI φιλοτεχνημένο από τους The Blonds.MINI Cabrio από τους Blonds για την Katy Perry2008 – MINI σχεδιασμένο από την Agent Provocateur.

MINI Clubman από την Agent Provocateur / τον Joseph Corré2007 – MINI με δημιουργό τον Testino.MINI Hatch από τον φωτογράφο των σταρ Mario Testino2006 – MINI σχεδιασμένο από την Diesel.MINI Cabrio από τον Renzo Rosso2005 – MINI με τη δημιουργική υπογραφή Versace.MINI Cabrio από την Donatella Versace2004 – MINI σχεδιασμένο από τον Ferré.MINI Cabrio από τον Gianfranco Ferré2003 – MINI σε δημιουργία Missoni.MINI Hatch από την Angela Missoni2002 – Charity MINI.Με αυτόγραφα διεθνών προσωπικοτήτων από Γερμανία, Αυστρία και όλο τον κόσμο (όπως Elton John, No Angels, Heidi Klum, Emma Sjöberg, Mavie Hörbiger)2001- καμουφλαρισμένο MINI. (παρουσιάστηκε πριν το λανσάρισμά του στην αγορά)

Life Ball 2012.
Ο ιός ΗΙV ανακαλύφθηκε πριν από 31 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος στην έρευνα και την πρόληψη. Παρά τις προόδους, ο HIV παραμένει μία μεγάλη πρόκληση για τις πολιτικές υγείας και ανάπτυξης. Κάθε χρόνο εκατομμύρια άνθρωποι μολύνονται από τον HIV. Αποστολή του Life Ball είναι να αυξήσει την επίγνωση και να καλλιεργήσει την ανοχή, την ενημέρωση και την αλληλεγγύη.

Τα παγκόσμια μέτρα για την καταπολέμηση του HIV/AIDS είναι ένα από τα κυριότερα στοιχεία της εταιρικής και κοινωνικής πολιτικής που εφαρμόζει το BMW Group. Η εμπλοκή της εταιρίας στη Νότια Αφρική είναι ευρέως φάσματος, καλύπτοντας ένα ολοκληρωμένο τοπικό πρόγραμμα για τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους και διάφορα ακόμα προγράμματα για τις τοπικές κοινωνίες και την ευρύτερη περιοχή.

Το BMW Group δίνει ένα ηχηρό παρών στην καταπολέμηση αυτής της πανδημίας και σε άλλες πληγείσες χώρες όπως Ταϊλάνδη και η Ινδία ενώ παράλληλα είναι μέλος του Global Business Coalition στον αγώνα κατά του HIV/AIDS (GBC).

Latest Posts