Βραβείο Environmental Awards στη Fiat

Δελτίο Τύπου της Fiat : Η Fiat Group Automobiles Hellas έλαβε μια ακόμα «πράσινη» διάκριση για τη συμβολή της στη μείωση εκπομπών CO2 στην Ελλάδα, στο θεσμό των Environmetal Awards και στην κατηγορία «Πράσινο Προϊόν ή Υπηρεσία».
Λαμβάνοντας βραβείο για τις βέλτιστες πρακτικές που εφαρμόζει ως προς τη «Βιώσιμη Μετακίνηση-Μείωση εκπομπών CO2».

Στο πλαίσιο του θεσμού, η Fiat Group Automobiles Hellas διακρίθηκε ως προς την εφαρμογή «πράσινης» τεχνολογίας στα οχήματα που διαθέτει στην ελληνική αγορά, έχοντας ως αποτέλεσμα τη σημαντική μείωση εκλυόμενων ρύπων και τη χαμηλή περιβαλλοντική επιβάρυνση της ατμόσφαιρας στη χώρα μας.

Το βραβείο παρέλαβε η κα Κορίνα Πατέλη, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της FGAH, η οποία χαρακτηριστικά δήλωσε: «Η Fiat Group Automobiles Hellas  ακολουθεί με συνέπεια τη στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης που έχει χαράξει, χρόνια τώρα, ο όμιλος Fiat, με σαφή κατεύθυνση προς τη βιώσιμη μετακίνηση και την προστασία του περιβάλλοντος.

Ως εταιρία είμαστε υπερήφανοι που οι προσπάθειες μας αναγνωρίζονται σε τοπικό επίπεδο από θεσμούς κύρους, όπως τα EnvironmentalAwards, κάτι που αποτελεί ένα ισχυρό κίνητρο για να συνεχίσουμε να επενδύουμε σε καινοτόμες πράσινες τεχνολογίες και πρακτικές, αλλά και ταυτόχρονα επιβεβαίωση ότι η επιλογή του ομίλου Fiat βρίσκεται σε σωστή κατεύθυνση».


Η δέσμευση του ομίλου Fiat για φιλική προς το περιβάλλον μετακίνηση, σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, αποδεικνύεται και μέσω διεθνών βραβεύσεων, όπως η διάκριση για 5η συνεχή χρονιά της μάρκας Fiat ως η μάρκα αυτοκινήτου που κατέγραψε το χαμηλότερο επίπεδο εκπομπών CO2, στα οχήματα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ευρώπη το 2011, με μέση μέτρηση 118,2 g/km.

Ο όμιλος Fiat, με συνέπεια στην κατεύθυνση της βιώσιμης μετακίνησης, εξελίσσει συστηματικά την παραγωγή οχημάτων με «πράσινη» τεχνολογία κάνοντας χρήση εναλλακτικών καυσίμων όπως το φυσικό αέριο και πετυχαίνοντας μειωμένες εκπομπές καιχαμηλή κατανάλωση, άρα οικονομία για τον καταναλωτή.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Fiat Group Automobiles Hellas στοχεύει, επίσης, στην ενημέρωση των Ελλήνων οδηγών ως προς την υιοθέτηση περιβαλλοντικά υπεύθυνων πρακτικών οδήγησης, με επιπρόσθετα οφέλη για τον οδηγό.
Πρόσφατα, η Fiat Group Automobiles Hellas προχώρησε σε δωρεά ενός Fiat Panda-Pandaστο Δήμο Θεσσαλονίκης -όχημα που κινείται με κινητήρα διπλού καυσίμου (βενζίνης-φυσικού αερίου)- προάγοντας, με τον καλύτερο τρόπο, την εταιρική «πράσινη» φιλοσοφία του ομίλου Fiat καθώς και την πληθώρα επιλογών που προσφέρει στον Έλληνα καταναλωτή, για φιλικά προς το περιβάλλον και οικονομικής κατανάλωσης οχήματα. 

Latest Posts