Bradl στην Valencia finale

Όταν είσαι μηχανικός, ειδικά στα κορυφαία πρωταθλήματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού όπως η Formula 1, κάθε λεπτό της μέρας αφιερώνεται στη βελτιστοποίηση της απόδοσης του αυτοκινήτου για να πάει πιο γρήγορα και να νικήσει τον ανταγωνισμό. Κατά συνέπεια, χάνετε τη μεγάλη εικόνα, ξεχνάτε το νόημα της δουλειάς σας και αυτό είναι να παρέχετε ψυχαγωγία στους θαυμαστές. Είτε σας αρέσει είτε όχι, είστε μηχανικός στον κλάδο της ψυχαγωγίας.

Η ψυχαγωγία ήταν η πιο πρόσφατη λέξη στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Με τα ποσοστά κοινού να μειώνονται και άλλα αθλήματα να αυξάνονται, έχει γίνει πολλή συζήτηση για το πώς να βελτιωθεί η ψυχαγωγική αξία του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Εκτός από τη χειραγώγηση των κανόνων για την αύξηση των προσπερασμάτων και την ανάπτυξη του τηλεοπτικού προϊόντος για να βοηθήσουν τους θαυμαστές να κατανοήσουν την τεχνολογία πίσω από το άθλημα, οι κατηγορίες εστιάζουν επίσης στο πώς να βελτιώσουν την εμπειρία στην πίστα για τους θαυμαστές. Αυτό οδήγησε τους διοργανωτές να επενδύουν σε διάφορους τομείς, κανένας από τους οποίους δεν σχετίζεται με τον αγώνα. Ένα τέλειο παράδειγμα αυτού είναι το φετινό Speedmachine Festival στο Silverstone.

Latest Posts